Het grote boek met desserts
Een ruim aanbod van recepten voor (zoete) nagerechten, inclusief klassieke desserts en een aantal bakrecepten.
'Wat krijgen we toe?' is een vraag waarin hooggespannen verwachtingen doorklinken. Als u graag complimenten van vrienden krijgt, helemaal warm wordt van bewonderende uitroepen van familieleden of gewoon graag een overheerlijk dessert maakt om uzelf te verwennen, verdient Het grote boek met desserts een plaatsje in uw keuken. Sommige desserts staan in een handomdraai op tafel, andere moeten enkele uren koud worden in de koelkast (een echte, maar noodzakelijke kwelling). Weer andere zijn ware kunstwerkjes die een dag uw liefdevolle aandacht vragen en druipen van de chocolade en room.
Tussen de recepten door vindt u, veelal aan de hand van illustraties, warenkennis, wetenswaardigheden, en extra toelichtingen op de gerechten, die zeer verduidelijkend (kunnen) werken.
Het boek is een verzorgde en fraaie uitgave, rijk in kleur geillustreerd en voorzien van een uitgebreid alfabetisch register.
Taal: Nederlands
Het grote boek met desserts, (redactie:) Elke Doelman, net exemplaar
Könemann, hardcover met stofomslag, 22,2 x 28,7 x 2,5 cm, 304 pagina's
ISBN 3829029616
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Seasons kookboek, 4 seizoenen puur koken, Aty Luitze
Seizoenen als uitgangspunt met aandacht voor ingrediënten en feesten.
Het Seasons kookboek, 4 seizoenen puur koken staat vol met originele en bijzondere recepten met eerlijke ingrediënten die Seasons in de afgelopen 20 jaar…€ 14,50 - River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 -48%
Specerijen, Jane LawsonDe kleurijke wereld van geuren en smaken
Met meer dan 250 recepten
Specerijen is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in…€ 28,50 € 14,95-50%
Taart, Petra AchtienVoor elke gelegenheid
Valt er iets te vieren? Maak een indrukwekkende taart! Moeilijk? Helemaal niet. Dit boek geeft je de ins en outs en voor je het weet, gooi je zelf hoge ogen. Maak indruk op je kinderen. Of met je kinderen.…€ 8,95 € 4,50- Passie voor pasta, Antonio Carluccio
Meer dan 100 onweerstaanbare recepten van de maestro van de Italiaanse keuken
De Italiaanse chef-kok verheft het pasta-maken tot ware kunst
Zowel soepen, hoofdgerechten, salades en desserts op basis van pasta komen aan bod
Pasta…€ 8,95 - Humphry Slocombe Ice Cream Book, Jake Godby, Sean Vahey and Paolo Lucchesi
Photographs by Frankie Frankeny
Humphry Slocombe is both San Francisco Mission District hot spot and definitive trendsetter in ice cream innovation.
This book shares 40 formulas for their idiosyncratic and irresistible…€ 21,95