Una Bella Spaghettata, Nikko Amandonico
het beroemdste gerecht van Italië
Dit prachtige boek is de opvolger van het succesvolle 'La Pizza'. Ditmaal is het boek een huldeblijk aan de pasta's van Napels. Een vijftigtal overheerlijke pasta's wordt afgewisseld met de foto's van Ewa Marie Runduist: ze weerspiegelen de sfeer van de straten, de mensen, het samen zijn, samen koken, samen eten. Al bladerend door dit inspirerende kookboek waant men zich in Italië.
Una Bella Spaghettata, Nikko Amandonico, net exemplaar
Tirion Uitgevers, hardcover met stofomslag, 170 pagina's
ISBN 9789043910361
Prijs exclusief verzendkosten
Dit boek is te groot voor brievenbuspost en kan alleen als pakket worden verstuurd.
Binnen Nederland gratis verzending bij een aankoop van € 50,00 of meer.
Betaal minder of geen verzendkosten, door meer boeken te bestellen.
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Italian Ways, Tim Parks
On and off the rails from Milan tot Palermo
"All Italy is here". (Sunday Times).
From the bestselling author of 'Italian Neighbours', 'An Italian Education' and 'A Season with Verona'.
In Italian Ways, bestselling writer Tim…€ 12,50 - IJscomannen en schoorsteenvegers, Frank Bovenkerk
Italiaanse ambachtslieden in Nederland
IJscomannen en schoorsteenvegers beschrijft de wonderbaarlijke familiegeschiedenissen van de Nederlandse Italianen. Velen van hen blijken hier volledig geïntegreerd te zijn, maar koesteren…€ 24,95 - De achterkant van Italië, Tineke Straatman
De Italiaanse voetreis van Tineke Straatman en Willem ten Veen voert voornamelijk door bergachtig gebied, te beginnen bij het Aspromonte-gebergte in het zuiden, en via de Abruzzen en de Apennijnen eindigend in de Italiaanse Alpen.…
€ 8,95 - Smakelijk Italië, Sophie Braimbridge en Jo Glynn
Smakelijk Italiëneemt u mee op een culinaire reis door een land dat met hart en ziel van eten houdt. Reis mee naar de keukens van Sicilië, de kaasmakerijen van Napels, de wijngaarden van Toscane en de restaurants van Bologna.…
€ 18,95 - Le Ricette di Giuliana, Giuliana lo Franco
Hardcover
Betreft de handzame en kleine uitgave (256 pagina's), 23,0 x 16,0 x 2,4 cm. Beperkt verkrijgbaar.
Nog uitzonderlijk mooi en net exemplaar (schoon).
Een bijzonder Italiaans kookboek, mooi uitgegeven en samengesteld door…€ 28,95 - The Art of Pasta, Lucio Galletto & David Dale
Pastagerechten vormen niet alleen de ziel van de Italiaanse keuken, maar zijn ook geliefd en onmisbaar in vele Nederlandse huishoudens, getuige het niet-aflatende succes van pastakookboeken. In deze nieuwe pastabijbel The Art of…
€ 28,95 -33%
Magnifico!, Gino D'AcampoItaliaans eten is nog nooit zo sexy geweest
Gino D'Acampo is de meester van de moderne Italiaanse keuken. Zljn eerste boek Fantastico! werd bekroond met, de Gourmand Cookbook Award voor het beste Italiaanse kookboek ter wereld en…€ 45,00 € 29,95-32%
1,000 RecipesFrom the Cooks and Restaurants in the Slow Food Osterie D'Italia Guide
Real traditional recipes from the finest osterias in Italy chosen by Slow Food Editore per Eataly
Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en…€ 21,95 € 14,95- De authentieke keuken van Italië, Elizabeth David
Gebonden in linnen kaft met stofomslag
Eerste druk, 2004
In De authentieke keuken van Italië maakt Elizabeth David u wegwijs in de culinaire hoogstandjes die deze kooktraditie te bieden heeft. Alle bekende en minder bekende…€ 18,95 - De pompoen, Arneo Nizzoli
Geschiedenis - folklore - oude recepten
Van de oudste recepten tot de culinaire kunst van Arneo Nizzoli en andere beroemde Italiaanse koks
Gebonden in harde kaft met stofomslag
Folklorisch kookboek
Met recepten van enkele van…€ 11,95