River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River Cafe, hun fantastische restaurant aan de oever van de Theems (waar ook Jamie Oliver heeft gewerkt en werd ontdekt door de Engelse televisie).
Rogers en Gray schreven eerder het bejubelde River Cafe Kookboek
In het River Cafe Kookboek Groen leggen Rose Gray en Ruth Rogers de nadruk op de mooiste producten uit elk seizoen, met meer dan 60 soorten groenten en fruit, die de basis vormen van hun manier van koken. De 150 fantastische nieuwe Italiaanse recepten, met ingredienten die varieren van artisjokken en vijgen tot porcini en kastanjes, blinken uit in eenvoud en zijn altijd weer verrassend.
Nigel Slater: 'Het is de mooiste en meest creatieve verzameling groenterecepten die je ooit in een boek zult aantreffen'
River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers, goed (net) exemplaar
Kosmos Uitgevers, paperback met flappen, 384 pagina's
ISBN 9789021581613
Prijs exclusief verzendkosten
Dit boek is te dik voor brievenbuspost en kan alleen als pakket worden verstuurd.
Binnen Nederland gratis verzending bij een aankoop van € 50,00 of meer.
Betaal minder of geen verzendkosten, door meer boeken te bestellen.
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
Tip van Stip
Olijfolie, Manfred MeeuwigOlijfolie is een steeds vaker toegepast ingrediënt in de Nederlandse keuken. Niet alleen omdat het een zeer gezonde oliesoort is, maar het is ook bijzonder rijk aan smaak. Maar hoe hou je extra vergine, koudgeperst en al die…
€ 8,50Tip van Stip
Het River Cafe Kookboek, Rose Gray & Ruth Rogersdé smaakmakende Italiaanse keuken
Winnaar van vele prijzen en awards
Dit geweldige kookboek is geschreven door een Amerikaanse die in Londen woont en een Londense die in Newyorkse restaurants heeft gewerkt. Het wordt gezien als…€ 24,95-48%
Specerijen, Jane LawsonDe kleurijke wereld van geuren en smaken
Met meer dan 250 recepten
Specerijen is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in…€ 28,50 € 14,95- Azijn, Clare Gordon-Smith
Azijn wordt gemaakt van wijn, sherry, rijstwijn, cider of mout en geeft gerechten een verrassende opkikker. Het wordt gebruikt in alle grote keukens ter wereld.
Er zijn heel veel soorten azijn, want aan elke basisvloeistof kunnen…€ 8,95 - Seasons kookboek, 4 seizoenen puur koken, Aty Luitze
Seizoenen als uitgangspunt met aandacht voor ingrediënten en feesten.
Het Seasons kookboek, 4 seizoenen puur koken staat vol met originele en bijzondere recepten met eerlijke ingrediënten die Seasons in de afgelopen 20 jaar…€ 14,50 - Het grote boek met desserts
Een ruim aanbod van recepten voor (zoete) nagerechten, inclusief klassieke desserts en een aantal bakrecepten.
'Wat krijgen we toe?' is een vraag waarin hooggespannen verwachtingen doorklinken. Als u graag complimenten van…€ 14,95 - World Food Café 2, Chris & Carolyn Caldicott
Makkelijke vegetarische recepten
Nederlandstalige uitgave
De recepten van het World Food Café - restaurant in Londen - zijn populair. Van het eerste boek World Food Café (1999) werden ruim 20.000 exemplaren verkocht. Voor het…€ 28,95 - Het complete rijst kookboek, Zoë Harpham
Deze eenvoudige graansoort is over heel de wereld zeer gewild. Zuid-Europa, het Midden-Oosten, Japan, Zuid-Amerika, overal worden de heerlijkste recepten gemaakt met rijst als basis. Dit boek is zeer overzichtelijk ingedeeld. In…
€ 11,95 - Honey & Co., Sarit Packer & Itamar Srulovich
Ons eten uit het Midden-Oosten
Honey & Co is hét Londense restaurant van het moment en winnaar van The Observer Newcomer of the Year Award 2013. Ze werkten eerder voor Yotam Ottolenghi, als patissier en als chef-kok. Ze zijn een…€ 16,95