Tip van Stip
Het River Cafe Kookboek, Rose Gray & Ruth Rogers
dé smaakmakende Italiaanse keuken
Winnaar van vele prijzen en awards
Dit geweldige kookboek is geschreven door een Amerikaanse die in Londen woont en een Londense die in Newyorkse restaurants heeft gewerkt. Het wordt gezien als 'de culinaire bijbel voor een nieuwe generatie koks' (The Times). De auteurs hebben 'de huiselijke Italiaanse keuken tot kunst verheven' (The Independent), en de Londense kookboekhandel Books for Cooks noemde het 'beste kookboek ooit'.
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River Cafe, hun fantastische restaurant aan de oever van de Theems (waar ook Jamie Oliver heeft gewerkt en werd ontdekt door de Engelse televisie). Dit boek is een spectactulaire selectie van hun beste recepten: ongecompliceerd en vol kleur en smaak.
Rogers en Gray gebruiken altijd verse ingrediënten voor hun gezonde, authentieke Italiaanse gerechten. Dit boek staat vol heerlijke recepten voor soepen, pasta, polenta en risotto, vis, vlees en gevogelte. En niet te vergeten hun geweldige desserts, waaronder de wereldberoemde Chocoladetaart Nemesis.
Alle in het boek genoemde ingrediënten zijn makkelijk verkrijgbaar en de recepten zijn eenvoudig te maken.
Ook de vormgeving van het boek is om van te smullen.
Het River Cafe Kookboek, Rose Gray & Ruth Rogers, goed exemplaar (met lichte gebruikssporen op de omslag)
Bosch & Keuning, hardcover met stofomslag, 160 pagina's
ISBN 9024604524
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
Tip van Stip
Baker, Dean Brettschneider and Lauraine JacobsThe Best of International Baking from Australia and New Zealand Professionals
Winner of the Best Bread Book - English award at the Gourmand World Cookbook Awards 2001
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and…€ 45,00 € 35,00Tip van Stip
Olijfolie, Manfred MeeuwigOlijfolie is een steeds vaker toegepast ingrediënt in de Nederlandse keuken. Niet alleen omdat het een zeer gezonde oliesoort is, maar het is ook bijzonder rijk aan smaak. Maar hoe hou je extra vergine, koudgeperst en al die…
€ 8,50-48%
Specerijen, Jane LawsonDe kleurijke wereld van geuren en smaken
Met meer dan 250 recepten
Specerijen is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in…€ 28,50 € 14,95- River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 Wageningse Persprijs 2014
Uitgekookt!, Annemieke Smit, NIEUW BOEKIngezakte soufflé, biefstuk als een schoenzool, grijsgrauwe boontjes, slappe frites en geschifte mayonaise. Uitgekookt! draait om de mislukkingen in de keuken. Wat zijn de oorzaken en hoe kunnen ze worden voorkomen?
Veel…€ 18,50-52%
BELGO kookboek, Denis Blais en André PlisnierDe recepten van het origineelste Belgische restaurant buiten Belgie - officieel verkozen tot het beste restaurant van Londen
Leer mosselen bereiden op twintig verschillende manieren. Ontdek het geheim om de beste frieten ter…€ 18,50 € 8,95- Passie voor pasta, Antonio Carluccio
Meer dan 100 onweerstaanbare recepten van de maestro van de Italiaanse keuken
De Italiaanse chef-kok verheft het pasta-maken tot ware kunst
Zowel soepen, hoofdgerechten, salades en desserts op basis van pasta komen aan bod
Pasta…€ 8,95 - River Cafe Klassiek Italiaans kookboek, Rose Gray en Ruth Rogers
Hardover
Nederlandstalige uitgave
Eerste druk, 2019
In het nieuwe kookboek van het Londense River Cafe voeren Rose Gray en Ruth Rogers de lezer naar de authentieke Italiaanse familiekeuken. Gray en Rogers hebben in de afgelopen…€ 21,95