The Book of Preserves, Mary Norwak
Jams, Chutneys, Pickles and Jellies
With its variety of jams, jellies, chutneys, mustards, and syrups to choose from, The Book of Preserves provides a wealth of traditional country recipes. Illustrated in color with step-by-step pictures to guide you, this unique book revals the best methods of producing a selection of delicious preserves to add spice and taste to your food.
Photography by Jon Stewart
Language: English
Het boek is Engelstalig
The Book of Preserves, Mary Norwak, good copy
Salamander Books Limited, hardcover, 128 pages
ISBN 0861012445
Price without shipping costs
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- The Marmite Cookbook, Paul Hartley
The incredible bestseller: over a quarter of a million copies have been sold to date. A love-it-or-hate-it gift book that celebrates one of the great icons of the British store-cupboard. Packed with great recipes, delightful…
€ 14,50 -48%
Specerijen, Jane LawsonDe kleurijke wereld van geuren en smaken
Met meer dan 250 recepten
Specerijen is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in…€ 28,50 € 14,95- Azijn, Clare Gordon-Smith
Azijn wordt gemaakt van wijn, sherry, rijstwijn, cider of mout en geeft gerechten een verrassende opkikker. Het wordt gebruikt in alle grote keukens ter wereld.
Er zijn heel veel soorten azijn, want aan elke basisvloeistof kunnen…€ 8,95 Tip van Stip
Olijfolie, Manfred MeeuwigOlijfolie is een steeds vaker toegepast ingrediënt in de Nederlandse keuken. Niet alleen omdat het een zeer gezonde oliesoort is, maar het is ook bijzonder rijk aan smaak. Maar hoe hou je extra vergine, koudgeperst en al die…
€ 8,50Tip van Stip
Baker, Dean Brettschneider and Lauraine JacobsThe Best of International Baking from Australia and New Zealand Professionals
Winner of the Best Bread Book - English award at the Gourmand World Cookbook Awards 2001
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and…€ 45,00 € 35,00- Honey & Co., Sarit Packer & Itamar Srulovich
Ons eten uit het Midden-Oosten
Honey & Co is hét Londense restaurant van het moment en winnaar van The Observer Newcomer of the Year Award 2013. Ze werkten eerder voor Yotam Ottolenghi, als patissier en als chef-kok. Ze zijn een…€ 16,95 - French Cheeses
About: flavours, aromas, textures, regional specialities and producers.
A guide to over 350 French cheeses from Alsace to Vancluse, this illustrated book covers classic French cheeses to little-known regionalspecialities. It…€ 8,95 - Food in Antiquity, Don Brothwell and Patricia Brothwell
A survey of the diet of early peoples
A world-wide survey of the eating and drinking habits of early peoples, Don and Patricia Brothwell's Food in Antiquity covers a broad geographical range, from the early populations of Asia,…€ 14,95 - Alles over KAAS, Fiona Beckett
Een cursus om kennis te maken met de wereld van kaas met 44 inspirerende recepten om optimaal te genieten.
Een van de simpelste geneugten van het leven is een stuk kaas, wat brood en een glas wijn. Eén stukje goede cheddar kan…€ 11,95