-48%
Specerijen, Jane Lawson
De kleurijke wereld van geuren en smaken
Met meer dan 250 recepten
Specerijen is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in tal van keukens en culturen. Het is meer dan een kookboek; het staat boordevol wetenswaardigheden en praktische informatie over het kiezen en bewaren van specerijen, basiskooktechnieken en spijscombinaties.
Specerijen is een rijke inspiratiebron voor elke keuken en bevat meer dan 250 recepten, een uitgebreid overzicht van de geschiedenis en het culinaire gebruik van specerijen, specerijmengsels en specerijpasta's uit de hele wereld en anekdotes die zowel hobbykoks als culi's zullen aanspreken.
Specerijen, Jane Lawson, goed exemplaar
Van Dishoeck, paperback met flappen, 448 pagina's
ISBN 9789047508236
Prijs exclusief verzendkosten
Dit boek is te dik voor brievenbuspost (488 pagina's!) en kan alleen als pakket worden verstuurd.
Binnen Nederland gratis verzending bij een aankoop van € 50,00 of meer.
Betaal minder of geen verzendkosten, door meer boeken te bestellen.
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
-48%
Kookboek voor meisjes van 8 tot 88, Mirjam van der Rijst & Marcel van DrielHardcover
Eerste druk, 2008Kookboek voor meisjes van 8 tot 88 is een opvallende verzameling van portretten en recepten van vrouwen die iedereen wel kent. Gewoon uit de straat, de buurtsuper, het café om de hoek, van…€ 28,50 € 14,95- Smakelijk, Piet Huysentruyt, NIEUW BOEK
Piet kookt lekker en gezond
Hardcover
In het nieuwe VIER-programma Smakelijk! laat Piet Huysentruyt iedereen meegenieten van zijn nieuwe levensstijl. Hij toont hoe je lekker kunt eten en tegelijkertijd je lichaam een gigantisch…€ 18,95 - Azijn, Clare Gordon-Smith
Azijn wordt gemaakt van wijn, sherry, rijstwijn, cider of mout en geeft gerechten een verrassende opkikker. Het wordt gebruikt in alle grote keukens ter wereld.
Er zijn heel veel soorten azijn, want aan elke basisvloeistof kunnen…€ 8,95 - MoVida, Frank Camorra
Spaanse culinaire avonturen
'Ooh wat een hebbeboek! Een Spaanse kookbijbel met veel klassiekers – van paellas en tapas tot flan en sangria – maar ook een paar spannende, vernieuwende zoals oesters met komkommersorbet of…€ 18,95 - Kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten, Herman de Blijker, NIEUW BOEK
Het gebruik van je zintuigen is belangrijk bij het herkennen van kwaliteitsproducten. In dit boek leert Herman de Blijker je te kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten.
Fotografie John Vane
Kijken, knijpen,…€ 24,50 Tip van Stip
Olijfolie, Manfred MeeuwigOlijfolie is een steeds vaker toegepast ingrediënt in de Nederlandse keuken. Niet alleen omdat het een zeer gezonde oliesoort is, maar het is ook bijzonder rijk aan smaak. Maar hoe hou je extra vergine, koudgeperst en al die…
€ 8,50- De Origineel Balinese keuken, Lonny Gerungan
Authentieke familierecepten
In dit bijzondere kook- en kijkboek van chef-kok Lonny Gerungan wordt voor het eerst de authentieke keuken van het Indonesische godeneiland Bali uitgebreid belicht. Bali kent haar eigen culinaire…€ 24,50 - The Book of Preserves, Mary Norwak
Jams, Chutneys, Pickles and Jellies
With its variety of jams, jellies, chutneys, mustards, and syrups to choose from, The Book of Preserves provides a wealth of traditional country recipes. Illustrated in color with step-by-step…€ 18,95 Tip van Stip
Baker, Dean Brettschneider and Lauraine JacobsThe Best of International Baking from Australia and New Zealand Professionals
Winner of the Best Bread Book - English award at the Gourmand World Cookbook Awards 2001
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and…€ 45,00 € 35,00Tip van Stip
Het River Cafe Kookboek, Rose Gray & Ruth Rogersdé smaakmakende Italiaanse keuken
Winnaar van vele prijzen en awards
Dit geweldige kookboek is geschreven door een Amerikaanse die in Londen woont en een Londense die in Newyorkse restaurants heeft gewerkt. Het wordt gezien als…€ 24,95