De kasteelkeuken, Felix Alen en Erik Verdonck
Felix Alen kookt eestelijk in de mooiste kastelen
Chef-kok Felix Alen zoekt in het kader van het VTM-programma 'De kasteelkeuken' dertien kasteelheren op om meer te weten over het leven op en rond het kasteel, maar ook over de specifieke culinaire tradities. Zo bereidt hij in elke kasteelkeuken een klassiek feestelijk recept, aangevuld met een aantal moderne varianten. Daarbij maakt hij gebruik van de beste streekproducten.
Met foto's van Heikki Verdurme
De kasteelkeuken, Felix Alen, Erik Verdonck, zo goed als nieuw exemplaar
Lannoo, hardcover, 160 pagina's
ISBN 9020961004
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- De Nederlandse Kastelengids
Kastelen, historische buitenplaatsen, kasteelruïnes en landgoederen vormen een belangrijk deel van onze geschiedenis.
In De Nederlandse Kastelengids is per locatie een historische beschrijving van het gebouw of landgoed…€ 12,50 - Wolterinck, Marcel Wolterinck
Met oneindig veel geduld en gevoelig voor kleur en detail, tracht bloemkunstenaar Marcel Wolterinck de essentie van de vluchtige schoonheid van bloem en arrangement vast te leggen. Het resultaat kunt u in dit boek bewonderen.
De…€ 45,00 - Een gans op z’n Frans, Mort Rosenblum
en andere culinaire avonturen
Een culinaire reis door het land van meer dan 300 verschillende kazen, truffeljagers, chef-koks en legendarische wijnen.
Een gans op z’n Frans, Mort Rosenblum, net exemplaar
Forum, paperback, 320…€ 8,95 - Kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten, Herman de Blijker, NIEUW BOEK
Het gebruik van je zintuigen is belangrijk bij het herkennen van kwaliteitsproducten. In dit boek leert Herman de Blijker je te kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten.
Fotografie John Vane
Kijken, knijpen,…€ 24,50 - De essentie van stijl, Joan Dejean, NIEUW BOEK
Waarom zijn mensen bereid een klein fortuin te betalen voor een Louis Vuitton-tas?
`De essentie van stijl`, Joan Dejean, nieuw boek.
Uitgeverij Mouria, 2005, harde kaft met stofomslag, 336 pagina`s.
ISBN10: 9045848538, ISBN13:…€ 12,50 - Cars The Old Classics, Andrew Whyte
From the early days to 1945
It is not surprising that many of the cars built before World War 2 have become much sought after classics. They have elegance, style and craftmanship rarely seen today; for this was the era when…€ 14,95 - De keizer in beeld, Saskia Asser en Liesbeth Ruitenberg
Wilhelm II en de fotografie als PR-instrument
Hardcover
In negenenvijftig treinwagons vol bezittingen die de laatste Duitse keizer Wilhelm II (1859-1941) in 1919 en 1920 naar zijn ballingsoord in Nederland, Huis Doorn, had laten…€ 28,50 -27%
De schitterende eenvoud van INDEX BELEGGEN, Jacques WintermansWAT DE BANKEN U NIET VERTELLEN
Waarom is indexbeleggen eenvoudig?
Omdat beurskoersen niet of nauwelijks te voorspellen zijn. Dat maakt beleggen eenvoudig Eenvoud loont. Hoe maak ik daar gebruik van?
Kies een aanpak die niet…€ 75,00 € 54,50- Pionier-automobielen, H.C. Ebeling
Met ruim 100 foto's
In dit boek wordt verteld overr de pioniertijd van de automobiel en over de liefhebberij van de mensen die zulke pionier-automobielen opzoeken, restaureren en trots vertonen aan mensen die er nauwelijks een…€ 8,95 - Feast, Roy Strong
A History of Grand Eating
Sharing a grand meal has always been a complex social event. Feasts have been used to celebrate significant occasions, to parade rank and hierarchy, and to flatter and influence people. There has always…€ 24,95