Kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten, Herman de Blijker, NIEUW BOEK
Het gebruik van je zintuigen is belangrijk bij het herkennen van kwaliteitsproducten. In dit boek leert Herman de Blijker je te kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten.
Fotografie John Vane
Kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten, Herman de Blijker, Jaap van Rijn, NIEUW BOEK
Kosmos, hardcover, 224 pagina's
ISBN 9789021515342
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Herman Dichtbij en soms ver weg, Herman den Blijker en Jaap van Rijn
Wat je van ver haalt is lekker. Alleen van hoe ver? Het kan mij niet dichtbij genoeg zijn. Als het maar goed genoeg is. Vers en vol dikke smaken: aardbeien van de koude grond, romige eieren, vet varkensvlees, vreemde knolletjes.…
€ 14,50 - Spectrum Bieratlas, Michael Jackson
Een inventarisatie van alle biersoorten in de wereld.
In zijn volledigheid, visuele rijkdom en voortreffelijke tekst slaat deze Bieratlas alles dat eerder over bier verscheen.
Spectrum Bieratlas, Michael Jackson, net…€ 12,50 - ‘Sigaren’, Anwer Bati
Wat is het subtiele verschil tussen een havanna en andere sigaren?
Alle informatie voor de liefhebber.
Uitgebreide beschrijvingen van alle belangrijke merken.
Dit boek geeft advies over de aanschaf en het bewaren van goede…€ 9,50 Wageningse Persprijs 2014
Uitgekookt!, Annemieke Smit, NIEUW BOEKIngezakte soufflé, biefstuk als een schoenzool, grijsgrauwe boontjes, slappe frites en geschifte mayonaise. Uitgekookt! draait om de mislukkingen in de keuken. Wat zijn de oorzaken en hoe kunnen ze worden voorkomen?
Veel…€ 18,50- De kasteelkeuken, Felix Alen en Erik Verdonck
Felix Alen kookt eestelijk in de mooiste kastelen
Chef-kok Felix Alen zoekt in het kader van het VTM-programma 'De kasteelkeuken' dertien kasteelheren op om meer te weten over het leven op en rond het kasteel, maar ook over de…€ 14,95 - Zoete pizza's, Lene Knudsen, NIEUW BOEK
Bij pizza margherita denken de meesten aan een hartige pizza met tomaten, mozzarella en basilicum. Maar er bestaat ook een zoete variant met aardbeien, ricotta en munt. Zoete pizza's zijn erg lekker, als tussendoortje, voor bij de…
€ 6,00 -48%
Kookboek voor meisjes van 8 tot 88, Mirjam van der Rijst & Marcel van DrielHardcover
Eerste druk, 2008Kookboek voor meisjes van 8 tot 88 is een opvallende verzameling van portretten en recepten van vrouwen die iedereen wel kent. Gewoon uit de straat, de buurtsuper, het café om de hoek, van…€ 28,50 € 14,95- Tools for Cooks, Christine McFadden
Keukengerei van A tot Z
Nederlandstalig
Recepten van o.a. Jamie Oliver, Alain Ducasse, Ken Hom en Alice Waters
Tips bij het aankopen van het beste keukengerei
Inclusief lijst met gespecialisseerde kookwinkels in Nederland en…€ 8,95 - Azijn, Clare Gordon-Smith
Azijn wordt gemaakt van wijn, sherry, rijstwijn, cider of mout en geeft gerechten een verrassende opkikker. Het wordt gebruikt in alle grote keukens ter wereld.
Er zijn heel veel soorten azijn, want aan elke basisvloeistof kunnen…€ 8,95 - BIER, Otto Holzhaus en Leo van Noppen
eerst bier, toen brood-bier als water-bierschoon-indianenbier-biermeermin-wild bier-bier bracht redding-bierliefde- kajuitsbier en nog veel meer
Rijk geïllustreerde en informatieve uitgave over de wereld van het bier. Niet…€ 8,95