Smakelijk, Piet Huysentruyt, NIEUW BOEK
Piet kookt lekker en gezond
Hardcover
In het nieuwe VIER-programma Smakelijk! laat Piet Huysentruyt iedereen meegenieten van zijn nieuwe levensstijl. Hij toont hoe je lekker kunt eten en tegelijkertijd je lichaam een gigantisch plezier kunt doen.
In dit boek vind je maar liefst 75 van die lichte, gezonde gerechten, die Piet op een duidelijke en overzichtelijke manier uitlegt. Piet vertelt ook hoe hij tot zijn nieuwe levenswijze is gekomen en waar hij zich door liet inspireren.
Smakelijk, Piet Huysentruyt, NIEUW BOEK
Lannoo, hardcover, 168 pagina's
ISBN 9789401410090
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Puur Eten dat je gelukkig maakt, Pascale Naessens
Pascale Naessens is de best verkopende culinaire auteur in België. Met haar boeken heeft ze als het ware een 'beweging' in gang gezet. Mensen mogen weer genieten van eten, worden tegelijkertijd gezonder en vallen af.
'De meeste…€ 18,50 - Herman Dichtbij en soms ver weg, Herman den Blijker en Jaap van Rijn
Wat je van ver haalt is lekker. Alleen van hoe ver? Het kan mij niet dichtbij genoeg zijn. Als het maar goed genoeg is. Vers en vol dikke smaken: aardbeien van de koude grond, romige eieren, vet varkensvlees, vreemde knolletjes.…
€ 14,50 - Zuivel van ver & dichtbij, Ineke Berentschot
Zuivel van ver & dichtbij is het vierde deel in de succesvolle culinaire serie Van ver & dichtbij. In dit prachtige zuivelboek treft de geïnteresseerde culinaire lezer naast oude streekgerechten als Zeeuwse roomboterbabbelaars en…
€ 14,95 - Ilse kookt, Ilse D'hooge, NIEUW BOEK
100 makkelijke recepten voor elke dag
Elke dag kookt Libelle-chef Ilse D'hooge op Libelle tv haar favoriete gerechten in het programma 'Ilse kookt'. Snel en makkelijk maar gevarieerd en gezond voor elke dag, zonder poespas voor…€ 18,50 - Hamburgers, Steve Burggraf, Guillaume Pagliano, Alexandre Auriac
uit het atelier van Big Fernand
De perfecte hamburgers maken doe je met behulp van dit kookboek. Het lijkt zo simpel, een smaakvolle hamburger bereiden. Maar toch komt er heel wat bij kijken wil je de perfecte hamburger kunnen…€ 4,50 -48%
Specerijen, Jane LawsonDe kleurijke wereld van geuren en smaken
Met meer dan 250 recepten
Specerijen is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in…€ 28,50 € 14,95- De Origineel Balinese keuken, Lonny Gerungan
Authentieke familierecepten
In dit bijzondere kook- en kijkboek van chef-kok Lonny Gerungan wordt voor het eerst de authentieke keuken van het Indonesische godeneiland Bali uitgebreid belicht. Bali kent haar eigen culinaire…€ 24,50 -52%
BELGO kookboek, Denis Blais en André PlisnierDe recepten van het origineelste Belgische restaurant buiten Belgie - officieel verkozen tot het beste restaurant van Londen
Leer mosselen bereiden op twintig verschillende manieren. Ontdek het geheim om de beste frieten ter…€ 18,50 € 8,95- Eten op zijn Vlaams, Louis Paul Boon
Een liefdesbetuiging aan het goede Vlaamse eten
'Als je kookt, hoe arm of rijk je ook mag zijn, laat het dan op geen centje steken. Koop liever een paar panty's minder, of draag er geen, en neem in ruil ervoor een kwartkilo echte…€ 8,95