-25%
Het Grote Frietboek, Ed&Ed
Wanneer raakten wij in Nederland bezeten van zon lekkere zak patat? Wie waren het eerst: de Fransen of de Belgen? Waarom mag onze frietsaus geen mayonaise heten?
Het Grote Frietboek geeft antwoord. Over frites en gastronomie gaat het, over de geheime adresjes van BNers en over gezonde friet. Bovenal gaat het over het plezier van een lekkere vette zak naar omas recept geschapen goudgele rakkers. Eet smakelijk!
Eindelijk is er een Nederlands standaardwerk over 's werelds meest geliefde snack. Of je nu minister-president bent of vuilnisman, wie houdt niet van versgebakken friet?
Het Grote Frietboek onderzoekt, verzamelt recepten, spoort de lekkerste frietkot ten van het land op, proeft en categoriseert.
Een compleet fritologisch overzicht van de gezondste, vetste, decadentste, meest gastronomische, gewoon lekkerste frietjes van Nederland.
Het Grote Frietboek, Ed Nijpels & Edward Doornekamp (concept)Ellen Scholtens & Irene de Vette (tekst), net exemplaar
Uitgevers: Aad Ouburg en Michiel Houdijk, paperback, 156 pagina's
ISBN 9789490608118
Prijs exclusief vezendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- De aardappel, Alma Huisken
Alles over de pieper. Met vele recepten.
Aanbeden door de Inca`s, gemanipuleerd door de wetenschap en bijna over de gehele wereld gegeten: de aardappel. Alma Huisken belicht de geschiedenis en geeft duizend-en-één…€ 17,50 - Kaviaar, Inga Saffron, NIEUW BOEK
Kaviaar mag dan niets meer zijn dan rauwe viseitjes; deze delicatesse heeft iets wat mensen inspireert tot dromen over andere werelden en andere identiteiten.
Kaviaar heeft zijn bijzondere aantrekkingskracht te danken aan zijn…€ 12,50 - 500 cakejes, Fergal Connolly, NIEUW BOEK
Er was een tijd dat cakejes alleen maar een favoriete traktatie op kinderfeestjes waren, maar dat is verleden tijd! Er zijn nu cakejes voor elke gelegenheid, eenvoudig maar toch chique. 500 cakejes is een onuitputtelijke bron van…
€ 8,50 - The Marmite Cookbook, Paul Hartley
The incredible bestseller: over a quarter of a million copies have been sold to date. A love-it-or-hate-it gift book that celebrates one of the great icons of the British store-cupboard. Packed with great recipes, delightful…
€ 14,50 - Herman Dichtbij en soms ver weg, Herman den Blijker en Jaap van Rijn
Wat je van ver haalt is lekker. Alleen van hoe ver? Het kan mij niet dichtbij genoeg zijn. Als het maar goed genoeg is. Vers en vol dikke smaken: aardbeien van de koude grond, romige eieren, vet varkensvlees, vreemde knolletjes.…
€ 14,50 - De Belgische keuken, Dirk De prins en Nest Mertens
Met een voorwoord van Pierre Wynants
Met foto's van Tony Le Duc
Volgens Alain Senderens leiden sommige clichés een lang leven. Zo is er het cliché dat de Belgen leven van frieten en bier. Senderens suggereert om eens op…€ 18,95