Gerechten met een verhaal, Heleen Sancisi-Weerdenburg en Kees Vellekoop
Waarom heetten generaals in het Turkse leger soepkokers? Sinds wanneer eten de Italianen spaghetti? Hoe smaakten Indische gerechten in de tijd van ons koloniale verleden? Wat voor rol speelt boeuf-en-daube in ‘To de lighthouse’ van Virginia Woolf?
Dit boek is een kookboek, maar wel met bij elk recept een verhaal.
Gerechten met een verhaal, Heleen Sancisi-Weerdenburg en Kees Vellekoop, net exemplaar
Het Spectrum, paperback, 175 pagina’s
ISBN 9027441618
Prijs exclusief verzendkosten.
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- De essentie van stijl, Joan Dejean, NIEUW BOEK
Waarom zijn mensen bereid een klein fortuin te betalen voor een Louis Vuitton-tas?
`De essentie van stijl`, Joan Dejean, nieuw boek.
Uitgeverij Mouria, 2005, harde kaft met stofomslag, 336 pagina`s.
ISBN10: 9045848538, ISBN13:…€ 12,50 - De aardappel, Alma Huisken
Alles over de pieper. Met vele recepten.
Aanbeden door de Inca`s, gemanipuleerd door de wetenschap en bijna over de gehele wereld gegeten: de aardappel. Alma Huisken belicht de geschiedenis en geeft duizend-en-één…€ 17,50 - Spectrum Bieratlas, Michael Jackson
Een inventarisatie van alle biersoorten in de wereld.
In zijn volledigheid, visuele rijkdom en voortreffelijke tekst slaat deze Bieratlas alles dat eerder over bier verscheen.
Spectrum Bieratlas, Michael Jackson, net…€ 12,50 - Een gans op z’n Frans, Mort Rosenblum
en andere culinaire avonturen
Een culinaire reis door het land van meer dan 300 verschillende kazen, truffeljagers, chef-koks en legendarische wijnen.
Een gans op z’n Frans, Mort Rosenblum, net exemplaar
Forum, paperback, 320…€ 8,95 - Afrodite, Isabel Allende
Liefdesverhalen en andere zinneprikkels
De kunst van eten en erotiek vindt haar hoogtepunt in Isabel Allende`s Afrodite. Het is een schitterend geïllustreerd boek met tientallen verhalen en anekdotes over voedsel en liefde. Wist…€ 8,50