Frituren, Francis van Arkel, NIEUW BOEK
De nieuwe keuken
Frituren staat over het algemeen bekend als ongezond. Maar wist u dat je ook gezond kunt frituren? Als er in plaats van vaste frituurvetten vloeibare olie wordt gebruikt en als die na 1 à 2 keer gebruiken wordt weggegooid, is er niets aan de hand. Bij gezonde gefrituurde gerechten valt te denken aan groene groentebeignets, lekkere auberginerolletjes en verrukkelijke visballetjes - alle bijzonder gezond en nog lekker ook. Om over zalm in filodeeg en bospaddestoelenkroketten nog maar te zwijgen!
Frituren, de nieuwe keuken gaat verder waar de snackbar om de hoek ophoudt: exquise hoofdgerechten als kalfsvlees in amandelkorst worden afgewisseld met voorgerechtjes als garnalen in tempurabeslag en nagerechten als peren gevuld met blauwschimmelkaas. Maar gelukkig worden de ideale oliebollen, superpatat en de allerlekkerste loempia´s ook niet over het hoofd gezien.
Frituren, Francis van Arkel, nieuw boek
Uitgeverij Gottmer / Becht, paperback, 71 pagina’s
ISBN 9023011376
Prijs exclusief verzendkosten.
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Draaiboek voor drukke gezinnen, Mariangeles Nogueras
De combinatie werk, school, huishouden
en zorg drijft iedereen wel eens tot waanzin.
Volgens Mariangeles Nogueras kan een groot deel
van deze stress worden voorkomen door het huishouden goed te organiseren. Taken
moeten verdeeld…€ 8,50 - Bal gehakt, Anne Scheepmaker, NIEUW BOEK
In de Hollandse keuken is het nog steeds "woensdag - gehaktdag". Zelden tref je de gehaktbal aan op het menu van een restaurant of vindt je een recept voor gehaktballen in een kookboek. Anne Scheepmaker heeft in dit boek echter de…
€ 7,50 - Erwten, bonen & maïs, Peter Bauwens
Erwten, bonen & maïs is niet alleen een praktisch boek, maar geeft ook historische en andere interessante informatie. Wist je bijvoorbeeld dat de indianen klimbonen aan de voet van de maïs plantten om ze zo langs de maïs omhoog…
€ 10,00